Klaukkalan Kesis 2018

Meitä on monta, tule sinäkin mukaan!
Kesiksessä liikutaan yhdessä, ilolla!
Kesiksessä saa uusia ystäviä!

Tule mukaan Kesikseen!

 

Kesäliikuntakerho 6-12 -vuotiaille tytöille ja pojille.
Monipuolista toimintaa ja liikuntaa ulkona, sadesäällä sisätiloissa. Toiminta tapahtuu Klaukkalan urheilupuistossa ja ala-asteella, Isoniitun koululla tai Urheilupuiston koululla. (paikka vahvistuu maaliskuussa)

Liikuntakerho järjestetään 4.6. - 21.6. välisenä aikana (juhannusviikolla ma-to)                             
 

maanantaista perjantaihin klo 8.00 - 16.00


Kesiksessä liikutaan erilaisten teemojen, tarinoiden ja leikkien kautta. Lapset saavat yhdessä ohjaajien kanssa suunnitella ja toteuttaa teemoihin sisältyviä leikkejä, retkiä ja tapahtumia. Kesis tarjoaa mukavaa liikuntaa ja yhdessäoloa samanikäisten lasten parissa.

 

Koriskesiksessä pelaamme ja harjoittelemme koripalloa henkilökohtaisten taitojen mukaan. Päivään kuuluu laji- ja oheisharjoitteluita. Harjoitteluissa pyritään pitämään mahdollisimman pienet ryhmäkoot, jotta jokaisen on helppo opetella koripallon perusteita tai syventäviä laji- ja henkilökohtaisia taitoja.

 

Starttikoris ON alkeisryhmä uusille pelaajille/ koripallosta kiinnostuneille. Tarjoamme mahdollisuutta päästä viikkojen aikana testaamaan, olisiko koripallo kiva uusi harrastus juuri sinulle? Aikaisempaa koripallokokemusta ei siis tarvitse olla ja ryhmässä on kiva harjoitella, kun kaikki ovat vasta-alkajia. Starttikoriksessa harjoittelemme korista rennoin ottein ja käymme alkeita läpi erilaisten leikkien ja teemojen kautta.

 

Kaikki ohjaajamme toimivat valmennustehtävissä seurassamme ja heillä on kokemusta lasten parissa toimimisesta ja ohjaamisesta.

Hinta yhdeltä viikolta: 130 euroa (Juhannus viikko 110€)
Hinta yhdeltä päivältä: 30 euroa

Mukaan voi ilmoittautua vaikka yhdeksi päiväksi.
Hintaan sisältyy: Lounas, välipala, ohjaus, vakuutus, Kesis-lahja ja tarvittavat välineet.
Lasku leiristä tulee ilmoittautumisen yhteydessä. Laskun eräpäivä on 1.6.2018.

 

Lisätietoa:

Mira Heino 044 5171142mira.heino#klanmky.com
Ari Ahtola041 3678789ari.ahtola#klanmky.com

 

 

Sitovat ilmoittautumiset alla olevasta linkistä.

Tervetuloa mukaan !