top of page
KesäHippa -kesäleiri

Ilmoittautuminen leirille on alkanut!

Namikan kesä käynnistyy tänäkin vuonna lasten liikuntaleirien merkeissä. Kesäleirimme KesäHippa järjestetään Klaukkalassa jo kymmenettä kertaa.

Päiväleiri on suunnattu kaikille 6-12 vuotiaille paikkakuntamme lapsille.

KesäHippaan kuuluu paljon mukavaa liikunnallista toimintaa sisällä ja ulkona. Leikimme lasten suosikkileikkejä, pelaamme ja kokeilemme erilaisia liikuntalajeja sekä vietämme mukavaa aikaa yhdessä.

Leirillä on mahdollisuus osallistua koripallopainotteiselle KorisHippa puolelle. Tämä sopii loistavasti seuramme pelaajille ylläpitämään koripallotaitoja läpi kesän sekä koripalloilusta kiinnostuneille nuorille kokeilemaan olisiko koris se uusi kiva harrastus. Koripallon lisäksi päiviin kuuluu myös muuta liikunnallista tekemistä.

Ajankohta
 

Vko 23 (5.6 - 9.6.2023)

Vko 24 (12.6 - 16.6.2023)

Vko 25 (19.6 - 22.6.2023)

Ohjattua toimintaa leirillä on klo 10.00 - 15.00, mutta lapsen voi tuoda koululle aamusta jo klo 8.00 ja iltapäivällä noutaa klo 16.00 mennessä.

Paikka 

Klaukkalan koulu

​​Hinta

165 € / viikko/hlö

310 € / 2 viikkoa (saat pakettihinnan, kun teet valinnan heti ilmoittautuessa)

Hintaan sisältyy ohjaus, lämmin lounas ja välipala.​

Peruutusehdot

Jos leiri joudutaan perumaan järjestäjän toimesta, palautamme maksun kokonaisuudessaan.

 

Ilmoittautuminen on sitova ja,

 

1.5 mennessä tehdyissä peruutuksissa, perimme peruutusmaksun (toimistomaksu) 30€.

1.5 jälkeen peruutuksista perimme 50% leirin hinnasta.

1.6 jälkeen peruutuksista perimme 100€ leirimaksun.

 

Jos joudutte perumaan leirin esimerkiksi sairastumisen tai loukkaantumisen vuoksi, voitte hakea korvausta omasta vakuutusyhtiöstänne leirimaksua varten. Peruutukset käsittelemme tapauskohtaisesti, joten olethan yhteydessä, jos herää kysymyksiä.

Valokuvaus

Leirillä otetaan valokuvia KlaNMKY:n markkinointitarkoituksiin. Mikäli et halua lastasi kuvattavan, ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

 

 

​​​Lisätietoja

Mira Heino, mira.heino@klanmky.com

toimisto@klanmky.com

https://klanmky.myclub.fi/flow/events/5244104

Varmista paikkasi leiriltä

Viime vuosien tapaan erityisesti ensimmäinen leiriviikko on tullut nopeasti täyteen. Varmista paikkasi leiriltä ilmoittautumalla jo nyt. Mukaan yhdelle leiriviikolle mahtuu 40 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Ilmoittautuminen on voimassa aina leiriviikon viimeiseen päivään, joten voit ilmoittautua vaikka ensimmäisen kivan leiriviikon päätteeksi myös seuraavalle viikolle.

bottom of page