KesäHippa 2020

Namikan kesä käynnistyy tänäkin vuonna lasten liikuntaleirien merkeissä. Kesäleirimme KesäHippa järjestetään Klaukkalassa jo kahdeksatta kertaa.

Ajankohta:
 

Vko 23, ma 1.6 - pe 5.6.2020

Vko 24, ma 8.6 - pe 12.6.2020

Vko 25, ma 15.6 - to 18.6.2020 (Huom. 4 päivää)

Leiripäivien kesto on klo 9.00 - 15.00, mutta lapsen voi tuoda koululle aamusta jo klo 8.00 ja iltapäivällä noutaa klo 16.00 mennessä.

Paikka: Klaukkalan koulu (Kuntotie 1)

Päiväleiri on suunnattu kaikille 6-12 vuotiaille paikkakuntamme lapsille.

Leiripäiviimme kuuluu paljon mukavaa liikunnallista toimintaa. Leikimme lasten suosikkileikkejä, pelaamme ja kokeilemme erilaisia liikuntalajeja.

Jos haluat osallistua koripallopainotteiselle leirille, valitaan tämä ilmoittautumisen yhteydessä. Korispäiviin kuuluu lajiharjoittelun lisäksi muuta liikunnallista lajia tukevaa puuhaa ja niin seuramme pelaajat, kun koripallosta kiinnostuneet ovat tähän ryhmään tervetulleita.

Hinta:
 

150€ /viikko/hlö


100€ /2 päivää/hlö

Early Bird -hinnat!
Ilmoittaudu ennen 1.4.2020
130€ /viikko/hlö
90€ /2 päivää/hlö

Hintaan sisältyy laadukas ohjaus, lämmin lounas, välipala, leirilahja ja vakuutus.

​​

Lasku lähetetään ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla. Maksamalla leiriviikon eräpäivään mennessä vahvistat leiriläisen paikan leirille. Maksamattomat varatut paikat vapautetaan varasijoilla oleville leiriläisille.

Leirien peruutusehdot:

30 vrk ennen leirin alkua tulleista peruutuksista palautamme 100% leirimaksusta.

Tämän jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 75% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Leirin alkamisen jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 30% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan siltä osin, kun leiripäiviä jää lapselta väliin.

Mikäli leiri peruutetaan järjestäjän toimesta, palautetaan 100% leirimaksusta osallistujalle.

Leirilasku lähetetään sähköpostitse. Laskun maksuaika on 30pv, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Suomen perintätoimisto. HUOM! Laskun maksamattajättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse toimisto@klanmky.com

Leireille voi hakea sisaralennusta tai muuta taloudellista kompensaatiota erityisperustein Klaukkala NMKY:n taloudellisen tuen piiristä. Asiasta voi olla yhteydessä s-postitse: jani.lavonen@klanmky.com 

 

 

Valokuvaus

Leirillä otetaan valokuvia KlaNMKY:n markkinointitarkoituksiin. Mikäli et halua lastasi kuvattavan, ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

 

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautumiset sivun alhaalla olevasta linkistä.

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita erikoisruokavaliot, allergiat, halukkuus koripalloleirille ja valokuvauslupa.

Ilmoittautuminen leirille päättyy 1.6.2020.

Lisätietoja:

toimisto#klanmky.com

Käy kurkkaamassa viime vuoden leirin menoa täältä, https://www.facebook.com/kesahippa2019/

© 2019-2020 by Klaukkalan NMKY ry