KesäHippa -kesäleiri

Kiitos kaikille osallistujille! Nähdään taas ensi kesänä 2022!

Namikan kesä käynnistyy tänäkin vuonna lasten liikuntaleirien merkeissä. Kesäleirimme KesäHippa järjestetään Klaukkalassa jo yhdeksättä kertaa.

Päiväleiri on suunnattu kaikille 6-12 vuotiaille paikkakuntamme lapsille.

KesäHippaan kuuluu paljon mukavaa liikunnallista toimintaa sisällä ja ulkona. Leikimme lasten suosikkileikkejä, pelaamme ja kokeilemme erilaisia liikuntalajeja sekä vietämme mukavaa aikaa yhdessä.

Leirillä on mahdollisuus osallistua koripallopainotteiseille KorisHippa puolelle. Tämä sopii loistavasti seuramme pelaajille ylläpitämään koripallotaitoja läpi kesän sekä koripalloilusta kiinnostuneille nuorille kokeilemaan olisiko koris se uusi kiva harrastus. Koripallon lisäksi päiviin kuuluu myös muuta liikunnallista tekemistä.

Ajankohta:
 

Vko 23, ma 7.6 - pe 11.6.2021
 

Vko 24, ma 14.6 - pe 18.6.2021
 

Vko 25, ma 21.6 - to 24.6.2021 (Huom. 4 päivää)

Ohjattua toimintaa leirillä on klo 10.00 - 15.00, mutta lapsen voi tuoda koululle aamusta jo klo 8.00 ja iltapäivällä noutaa klo 16.00 mennessä.

Paikka: 

Klaukkalan koulu

​​Hinta:

150 € / viikko tai 280 € / 2 viikkoa

Vko 25, 130 € (huom. 4 pvä)

Hintaan sisältyy ohjaus, lämmin lounas ja välipala.​

Peruutusehdot 2021:
Vallitsevan tilanteen takia leirin voi peruuttaa toukokuun alkuun saakka täysin maksutta. Laskut lähetämme 10.5 ja leiri tulee olla kokonaisuudessaan maksettuna ennen ensimmäistä leiripäivää. Leirin alkamisen jälkeen tulleet peruutukset katsomme tapauskohtaisesti. Maksamattoman laskun jälkeen lähetämme muistutuksen ja tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Suomen perintätoimisto.

Mikäli leirin peruutetaan järjestäjän toimesta, palautetaan 100% leirimaksusta osallistujalle.

Valokuvaus

Leirillä otetaan valokuvia KlaNMKY:n markkinointitarkoituksiin. Mikäli et halua lastasi kuvattavan, ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

 

 

​​​Lisätietoja

Mira Heino, miirufit@gmail.com

toimisto@klanmky.com

Ilmoittautuminen:

 

Varmista paikkasi leiriltä

Viime vuosien tapaan erityisesti ensimmäinen leiriviikko on tullut nopeasti täyteen. Varmista paikkasi leiriltä ilmoittautumalla jo nyt. Mukaan yhdelle leiriviikolle mahtuu 40 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Ilmoittautuminen on voimassa aina leiriviikon viimeiseen päivään, joten voit ilmoittautua vaikka ensimmäisen kivan leiriviikon päätteeksi myös seuraavalle viikolle.

Käy kurkkaamassa viime vuosien leirien menoa täältä,  https://www.facebook.com/klanmky/

https://www.facebook.com/kesahippa2019/