Aloita koriksen pelaaminen

Klaukkalan NMKY on vuonna 1987 perustettu koripallon erikoisseura. Seuralla on harrastajaryhmiä lähes kaikille ikäryhmille, tytöille ja pojille, naisille ja miehille. Nuorimmat harrastajat aloittavat koripallokoulussa jo 2-vuotiaina. 

Kaikkiin joukkueisiin otetaan mukaan uusia harrastajia, myös kesken kauden. Voit kokeilla lajia kuukauden ajan maksutta, ennen päätöstä sitoutumisesta mukaan toimintaan. Mikäli kokeilujakson jälkeen haluat jatkaa, sitoudut maksamaan toiminnasta maksettavan kausimaksun.

Tarvitset harjoituksiin seuraavat varusteet:

Sisäpelikengät, juomapullo, liikuntavaatteet ja pallo. Pallon saa tarvittaessa lainaan valmentajalta.​

Katso oman ikäisesi joukkueen yhteystiedot täältä.

Ota yhteyttä suoraan joukkueen valmentajaan tai joukkueenjohtajaan. Heidän yhteystiedot löydät joukkueen omalta sivulta.
 

Klaukkalan NMKY:n joukkueet käyttävät tiedottamiseen ja tapahtumailmoittautumisiin myClub-järjestelmää. Kun ilmoitat lapsen yhteystiedot valmentajalle ja joukkueenjohtajalle, he lisäävät lapsen mukaan myClubiin ja lähettävät sinulle aktivointilinkin, jonka jälkeen pääset ilmoittamaan lasta joukkueen tapahtumiin ja saat joukkueen viestit. Muista aina itse huolehtia, että lapsen yhteystiedot ovat ajan tasalla myClubissa.

Jos sinulla herää kysyttävää, voit olla yhteydessä KlaNMKY:n toimistoon sähköpostilla toimisto@klanmky.com.

KLANMKY JOUKKUEET

© 2019-2020 by Klaukkalan NMKY ry