top of page

Mitä on 3x3?

Uusi koripallon olympialaji! 3x3 on kansainvälisen koripalloliitto FIBA:n muokkaama versio koripallosta. Nopeaa, näyttävää ja viihdyttävää peliä voi pelata kuka tahansa, ja parhaille on väylä auki aina maailmankiertueelle asti.3x3 on yksinkertainen ja peliolisuhteet joustavat. Niinpä lajia voi pelata kuka vain ja missä vain! Tarvitset korin, puolikkaan kentän, kuusi pelaajaa ja tietenkin pallon.

 

Lue lisää

Official page of Fiba Basketball 3x3

https://fiba3x3.com/

3x3-logo_rgb.png

3x3 Klaukkala

Pirkka Street Basket

Klaukkalan NMKY järjestää vuosittain Nurmijärven alueen alakoululaisille vuoden hauskimman koulupäivän Klaukkalan keskustassa pelaten katukorista.

Pirkka Street Basket -kiertue on osa Koripalloliiton ja K-ryhmän päivittäistavaratoimialan yhteistyössä toteuttamaa Pikkusudet-hanketta. Kiertueita on järjestetty vuodesta 2015 lähtien keväisin toukokuussa ja syksyisin elo-syyskuun vaihteessa. Tapahtumat järjestetään yhdessä paikallisten seurojen sekä K-kauppiaiden kanssa. 

Alakoululaisten katukoristapahtumassa pelataan 3 vs. 3 -pelejä yhteen koriin etukäteen ilmoitetuilla joukkueilla. Tarkoituksena on järjestää vuoden hauskin koulupäivä, jossa pelataan korista – muttei liian tosissaan! Tehtyjä koreja tuuletetaan, pelien välissä tanssitaan musiikin tahdissa ja kavereita kannustetaan kentän laidalla. Tässä tapahtumassa ei ratkota sarjojen voittajia, vaan palkinnot saavat parhaat kannustajat ja temppuilijat. 

Lue lisää

bottom of page