top of page

Koriskerho tytöt ja pojat 2018-2019

Pikkusudet koriskerho on leikinomaista ja liikunnallista toimintaa pallon kanssa 2018 ja 2019 syntyneille tytöille ja pojille. Tyttöjen ja poikien yhteisessä joukkueessa opetellaan erilaisia palloleikkejä monipuolisten ja helppojen harjoitteiden avulla.

Harjoitukset suunnitellaan lapsen ikä ja herkkyyskaudet huomioon ottaen. Toiminnan keskiössä motoristen perustaitojen ja koripallon alkeiden harjoittelun lisäksi on liikunnallisen elämäntavan opettelu. Lapset oppivat koripallon ja ryhmässä toimimisen alkeita liikunnallisten leikkien lomassa. Harjoitukset ovat kerran viikossa.

Tervetuloa mukaan kokeilemaan!

Ota rohkeasti yhteyttä valmentajaan ja kysy lisää!

 

Varustus:

 

Sisäpelikengät, juomapullo, liikuntavaatteet, pallo (koko 3-4), hiukset kiinni ja korut pois. Pallon saa lainaan, joten voit tulla myös ilman palloa.

Maksut:

Lisätietoja maksuista löytyy täältä.

Syyskausi 14.8 - 10.12.2023
Kevätkausi 8.1-12.5.2024   40€

Harjoituksia ei järjestetä koulujen syys-, talvi- eikä pääsiäislomilla.

Harjoitusvuorot 2023-2024:

Lauantai klo 10-11    Klaukkalan koulu

 

Valmentajat:

toimisto@klanmky.com

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautumisen yhteydessä luodaan MyClub ID, jolla jatkossa kirjaudutaan sisään Klaukkalan NMKY:n MyClub-sivuille. Ilmoittautuminen tapahtuu vaiheittain siten, että


1. vaiheessa luodaan oma henkilökohtainen myClub ID (huoltajan tiedot) ja


2. vaiheessa syötetään seuran toimintaan osallistuvan henkilön tiedot (lapsen).

Mikäli sinulla on jo MyClub ID, voit käyttää samaa ID:tä ilmoittautuessasi tapahtumaan. Järjestelmä tunnistaa automaattisesti mikäli sähköpostiosoitteellasi on jo tili olemassa ja pyytää kirjautumaan sisään.

bottom of page