Koriskerho 2016-2017

_DSC5489.jpg
pikkusudet_logo_nega_rgb.jpeg

Pikkusudet koriskerho on leikinomaista ja liikunnallista toimintaa pallon kanssa 2016 ja 2017 syntyneille tytöille ja pojille. Tyttöjen ja poikien yhteisessä joukkueessa opetellaan erilaisia palloleikkejä monipuolisten ja helppojen harjotteiden avulla.

Harjoitukset suunnitellaan lapsen ikä ja herkkyyskaudet huomioon ottaen. Toiminnan keskiössä motoristen perustaitojen ja koripallon alkeiden harjoittelun lisäksi on liikunnallisen elämäntavan opettelu. Lapset oppivat koripallon ja ryhmässä toimimisen alkeita liikunnallisten leikkien lomassa.

Tervetuloa mukaan kokeilemaan!

Ota rohkeasti yhteyttä valmentajaan ja kysy lisää!

 

Varustus:

 

Sisäpelikengät, juomapullo, liikuntavaatteet, pallo (koko 3), hiukset kiinni ja korut pois. Pallon saa lainaan, joten voit tulla myös ilman palloa.

Maksut:

1 kk ilmainen kokeilukuukausi.

Kausimaksu 2021-2022: syksy 80€ + kevät 80€

Lisätietoja maksuista löytyy täältä.

Syyskausi 21.8 - 4.12.2021
Kevätkausi 15.1-7.5.2022

Harjoituksia ei järjestetä koulujen syys-, talvi- eikä pääsiäislomilla.

Harjoitusvuorot 2021-2022:

Lauantai klo 9.30-10.30
Klaukkalan koulu

 

Valmentajat:

Minna Lankinen

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautumisen yhteydessä luodaan MyClub ID, jolla jatkossa kirjaudutaan sisään Klaukkalan NMKY:n MyClub-sivuille. Ilmoittautuminen tapahtuu vaiheittain siten, että


1. vaiheessa luodaan oma henkilökohtainen myClub ID (huoltajan tiedot) ja


2. vaiheessa syötetään seuran toimintaan osallistuvan henkilön tiedot (lapsen).

Mikäli sinulla on jo MyClub ID, voit käyttää samaa ID:tä ilmoittautuessasi tapahtumaan. Järjestelmä tunnistaa automaattisesti mikäli sähköpostiosoitteellasi on jo tili olemassa ja pyytää kirjautumaan sisään.