top of page
Search
  • toimisto

Syyskausi alkanut


Koripallon uusi syyskausi on saatu virallisesti käyntiin harjoitusten ja pelien muodossa. Kiitos kaikille yhteistyöstä ja turvallisesta päivittäisestä toiminnasta koripallosaleilla!


Olemme saaneet seuraan mukaan upeat 72 uutta jäsentä heinäkuun jälkeen. Erityisesti lasten koripallokoulu 2014-2015 -syntyneille ja 2010-2011 -syntyneiden poikien joukkue ovat kasvaneet tasaiseen tahtiin. Olemme pystyneet perustamaan uuden joukkueen 2012-2013 -syntyneille tytöille ja he ovat pelanneet jo ensimmäisen virallisen Koripalloliiton alaisen sarjaottelun. Lisäksi monen vuoden tauon jälkeen meidän 2008-syntyneet tytöt pelaavat omalla joukkueella oman ikäisten sarjassa. Huikeaa!


Koripallon syyskauden sarjapelit ovat nyt pyörineet kuukauden ajan ja seura on pelannut yhteensä 40 ottelua. Voittoja ja tappioita on tullut tasaisesti puolet ja puolet. Erityismaininta 09-pojille, jotka ovat tällä hetkellä ikäluokkansa korkeimman sarjatason jaetulla ykkössijalla. Myös 2013-pojat ja naisten Myrskykissat ovat voittaneet kaikki ottelunsa.


Nyt aloitamme syysloma tauon, jolloin monet sarjat ovat parin viikon harjoitustauolla. Tauolta palataankin sitten rytinällä, kun lokakuun viimeisenä viikonloppuna KlaNMKY pelaa yhteensä 15 ottelua.


Nähdään kentällä! Go KlaNMKY!
44 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page