top of page
Search
  • toimisto

Päivitetty ohjeistus harjoittelun ja pelaamisen toteuttamiseen

Kiihtyvän koronatilanteen takia KlaNMKY tiukentaa ohjeistuksiaan ottelutilanteisiin.

Kaikissa KlaNMKY kotiotteluissa tulee käyttää kasvomaskia.

Maskipakko koskee kaikkia katsojia, toimitsijoita ja valmentajia.


Muistutuksena,

- Katsojamäärän rajoittamiseksi ja turvavälien säilyttämiseksi kotipeleihin on edelleen sallittu vain 1 katsoja per pelaaja.

- Salien käytävällä ja aulassa odottelua tulee välttää, odota ulkona!


Harjoitteluun koskevat ohjeistukset pysyvät samana.

1. Harjoituksiin tai ottelutapahtumiin ei pidä tulla, mikäli henkilöllä on pieniäkään sairauden oireita tai hän kuuluu Covid-19-viruksen kannalta johonkin riskiryhmään.

2. Lähikontaktien määrä harjoitusmatkoilla pyritään pitämään mahdollisimman pienenä, autolla kuljettaessa harjoitusmatkat tehdään lähtökohtaisesti samoissa autokunnissa. Jalan, polkupyörällä tai muuten henkilökohtaisella kulkuneuvolla kulkeminen on aina hyvä vaihtoehto. Julkisilla matkustettaessa suositellaan THL:n voimassa olevia suosituksia.

3. Harjoituksiin osallistujien suositellaan välttävän pukuhuone- tai muita sosiaalitilojen käyttämistä. Sen sijaan suositellaan saapumista kentälle ja poistumista kentältä suoraan harjoitusvarustuksessa.

4. Harjoituksiin ei saavuta ennen oman harjoitusvuoron alkua, eikä tilaan jäädä myöskään harjoituksen päätyttyä. Eri ryhmien harjoitusvuorojen väliin suositellaan vähintään 5 minuutin siirtymäaikaa.

5. Mahdolliset lämmittelyt ennen pelikentälle pääsyä suoritetaan ulkona, ei esimerkiksi käytävillä.

6. Pallot desinfioidaan tarvittaessa ennen harjoituksen alkua ja harjoituksen jälkeen.

7. Kaikkien osallistujien tulee pestä kädet ennen ja jälkeen tapahtuman harjoitus- tai pelipaikalla riittävällä huolellisuudella. Lisäksi suositellaan käytettävän desinfiointiainetta.

8. Kaikkien osallistujien on huolehdittava omasta käsihygieniastaan, jonka lisäksi on vältettävä yläfemmoja, läpsyjä, halauksia. Pelaajat, valmentajat, erotuomarit ja toimitsijat eivät kättele ottelutapahtumassa toisiaan, ennen tai jälkeen ottelun.

9. Niistämistä, yskimistä, aivastamista kentällä on vältettävä. Sylkeminen kentällä on kokonaan kielletty. Jos on yskittävä tai aivastettava, on se tehtävä hihaan tai paidan sisään.

10. Kasvojen tarpeetonta koskettelua käsillä on vältettävä. Hiki kasvoilta on pyyhittävä paidan liepeellä, hihalla tai henkilökohtaisella pyyhkeellä.


Lue lisää,
237 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page