Search
  • sami.makinen

Nyt on reipas tyyppi haussa!

Hei,


Klaukkalan NMKY kaipaa reipasta tyyppiä, joka tulee nuorten kanssa hyvin toimeen ja pääsisi mahdollisesti tuuraamaan kerho-ohjaajaa jonain päivänä 12-16:30 iltapäiväkerhoon Nukarin tai Palojoen koululle!


Opiskelijat, vapaalla olijat, etätyön tekijät ja vaikka eläkkeellä olijat - tervetuloa mukaan auttamaan. Hyvä kertakorvaus ja matkakulut saa palkaksi.

Ilmoittautuminen ei vielä velvota yhtään mihinkään, mutta meidän ip-ohjaajille tarvitaan sairastumisten tai muiden esteiden varalta tuuraajia.


Idea on kerätä Whatsup-ryhmä, johon laitetaan avunpyyntö kun tuuraaja tarvitaan -> odotellaan tunti tai pari ilmottautumista, ja jos ketään ei saada niin sitten täytyy vanhemmille ilmoittaa kerhon perumisesta sen päivän osalta.Ilmottautuminen ja lisäkysymykset toimisto@klanmky.com sähköpostiin. Reipas asenne ja täysi-ikäisyys riittää.


Mukaan sähköpostiin nimi, puhelinnumero, oma sähköposti ja lyhyt kuvaus onko kokemusta aiemmin nuorten kerhoista tai vastaavista töistä.Mukavaa Syksyä!


36 views

Recent Posts

See All

KlaNMKY Valokuvaus peruttu 2.-3.10

Seuran valokuvaus 2.-3.10 perutaan ja siirretään tulevaisuuteen. Keusote alueen ja THL suositukset ovat päivittyneet ja Nurmijärven COVID19 tilanne viime päivinä siinä määrin muuttunut, että johtokun

Seurapaitoja tilattavana

Haluatko näyttää tukesi Klaukkalan NMKY :lle ja tilata itsellesi seuran paidan? 29.9 vietetään seurapaitapäivää. Osallistu kampanjaan pukemalla päällesi meidän oma KlaNMKY -paita, ota itsestäsi kuva j

© 2019-2020 by Klaukkalan NMKY ry