top of page
Search
  • toimisto

Koronavastaava ja otteluiden siirto

KORONAVASTAAVA Mia Elojärvi on valittu seuran koronavastaavaksi.

Tärkeintä on, että kaikki seuran jäsenet ilmoittavat mahdollisista COVID-19 altistumisista joukkueenjohtajalle!

Joukkueenjohtaja ilmoittaa joukkueen COVID-19 altistumiset Mia Elojärvelle (mia.elojarvi@klanmky.com). Mia ilmoittaa kilpailunjärjestäjälle seuran joukkueiden karanteeneista/eristyksistä: - joukkue, sarja - altistuneidenpelaajien määrä - karanteenin/erityksen kesto Yksittäinen joukkueenjohtaja ei hoida karanteenitapauksessa ottelusiirtoasiaa vastustajan kanssa vaan ottaa yhteyttä seuran koronavastaavaan eli Mia Elojärveen, joka on yhteydessä eteläisen alueen kenttävastaavaan Tiina Karvoseen. Kenttäpäällikkö tekee päätöksen siirroista (ei siirtomaksua). Kenttäpäällikkö informoi joukkueita ja erotuomarinimeäjää. Tarvittavat ottelusiirrot hoitaa joukkueenjohtaja yhdessä sarjavastaavan kanssa. Ottelusiirron sopiminen etenee tämän jälkeen normaalisti. Jos ottelusiirroista ei päästä yhteisymmärrykseen, määrää kenttäpäällikkö uudenajan. Mikäli sarja on päättymässä eikä uutta otteluaikaa löydy, kilpailun järjestäjä voi tehdä päätöksen pelin pelaamatta jättämisestä, jolloin kyseessä ei ole luovutus vaan ottelun mitätöiminen, tulokseksi merkitään 0-0 eikä ottelusta jaeta sarjapisteitä. OTTELUIDEN SIIRTÄMINEN

  • karanteenia ei tule käyttää ottelusiirron perusteena, jos sellaisesta ei todellisuudessa ole kyse

  • poikkeuksellisena aikana tulee toimia luotettavasti eikä käyttää tilannetta muuhun tarkoitukseen

  • ottelusiirtomaksua ei peritä koronaviruksesta aiheutuneen karanteenin tai eristyksen takia tehdyistä ottelusiirroista

  • edellytys otteluiden siirtämiselle on, että suurin osa joukkueen pelaajista on määrätty karanteeniin tai eristykseen. Joukkueella tulee olla vähintään 7 tervettä pelaajaa, jotta ottelu voidaan pelata. Joukkueen päävalmentajan tai muun nimetyn eristäminen tai asettaminen karanteeniin ei ole peruste ottelusiirrolle.  

Muistutuksena vielä ohjeistus ottelutilanteisiin: 1. Saavu paikalle vain terveenä. 2. Pidä 1-2 metrin turvavälit perhekuntien välillä. Vältä tarpeettomia kontakteja ja ruuhkautumisia ottelutapahtuman aikana. 3. Huolehdi käsihygieniasta. 4. Yski ja aivasta hihaan / pelipaidan sisään. 5. Pukuhuoneiden käyttöä tulee välttää. Suositellaan saapumista kentälle ja poistumista kentältä suoraan otteluvarustuksessa.  6. Lämmittelyt ennen pelikentälle pääsyä suoritetaan ulkona, ei esimerkiksi käytävällä.  7. Pelipallo tulee desinfioida ennen ottelua. 8. Pelaajat, valmentajat, tuomarit ja toimitsijat eivät kättele toisiaan, ennen tai jälkeen ottelun. 9. Kasvomaskien käyttöä suositellaan toimitsijoilla ja katsojilla. Toimitsijoilla myös kertakäyttöhanskoja. 10. Katsojamäärän rajoittamiseksi ja turvavälien säilyttämiseksi suosittelemme vain 1 hlö per perhekunta ottelukatsomoon.

Lisäksi seura suosittelee tällä hetkellä myös valmentajille kasvomaskia!

JA salien käytävällä ja aulassa odottelua tulee välttää, odota ulkona! Ja muistutuksena vielä... Mikäli ilmenee lieviäkin oireita, hakeudu koronavirustestiin, ja jää kotiin, kunnes saat negatiivisen koronavirustuloksen. Koronavirustartunnan oireita ovat esimerkiksi lämpöily, kuume, yskä, päänsärky, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys, pahoinvointi, ripuli ja poikkeava väsymys.

Kiitos! Lisätietoja mia.elojarvi@klanmky.com


33 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page