top of page
Search
  • toimisto

Koronatilanne

Updated: Feb 24, 2021

Helmikuun alusta kahden kuukauden tauon jälkeen KlaNMKY alle 20v nuoret pääsivät harjoittelemaan sisälle liikuntasaleihin koronarajoitusten mukaisesti.


Jo ennestään tarkkoja ohjeistuksia on viilattu ja muistutettu kaikille jäsenille. Valmentajat ovat tehneet isoimpiin joukkueisiin harjoitteluryhmät, jotta osallistujamäärä ei kasva yli sallittujen rajoitusten. Vuorojen käyttöaikaa on lyhennetty, jotta kohtaamisia toisen joukkueen kanssa ei olisi käytävillä ja ovilla. Nuoret ovat yllättävän tottuneesti käyttäneet kasvomaskeja ja pesseet käsiään saliin tullessaan ja poistuessaan. Muistuttelun tarve on laskenut.

Valmentajat ovat keskustelleet keskenään harjoitusten sisällöstä, mitä voi tehdä ja mitä ei. Harjoitteita on jaettu ja ideota miten kisaaminen ja motivaatio pidetään yllä ilman lajinomaisia kontakteja. Joukkueenjohtajat vastaavasti siirtäneet jälleen kerran sarjapelejä pidemmälle kevääseen.


KlaNMKY jäsenet käyttävät MyClub -sovellusta tapahtumien tekemiseen ja osallistujien seurantaan. Lisäksi valmentajat raportoivat MyClub Coach-sovellukseen paikallaolijat.


Nyt koronarajoituksia on jatkettu maaliskuun loppuun asti.


Koripalloliiton kilpailujaos on päättänyt:

- eteläisen alueen joukkueet eivät pelaa alueen sarjojen koti- tai vierasotteluita 31.3.2021 asti39 views0 comments

Kommentare


bottom of page