top of page
Search
  • toimisto

Koronarajoitukset jatkuvat 7.2.2022 asti

Updated: Jan 24, 2022

Etelä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella voimassa olevaa tiettyjen liikunta-, virkistys- ja vapaa-ajan käytön tilojen sulkumääräystä ajalle 25.1.- 7.2.2022 asti nyt voimassa olevan päätöksen päättyessä 24.1.2022.


Suljetuksi määrättyjä tiloja voi kuitenkin käyttää vuonna 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten harrastustoimintaan. Ikärajaa on siis nostettu niin, että uuden päätöksen mukaan kaikki viime vuonna 18 vuotta täyttäneet voivat osallistua toimintaan muuten suljetuiksi määrätyissä tiloissa.


Klaukkalan NMKY:n toimintaan tämä tarkoittaa sitä, että aikuisjoukkueiden (M5D, Myrskykissat ja NaKu) toiminta pysyy sisätiloissa keskeytettynä 7.2. asti.


Korona ohjeistuksia taas painotetaan pelaajille, valmentajille ja joukkueenjohtajille, jotta saamme harjoitella ja pelata mahdollisemman turvallisesti.


1. Kaikki ottelut pelataan ilman yleisöä 31.1. asti

2. Vierasjoukkueilta sallitaan katsomoon max 5 henkilöä joukkuetta kohden (esim. auton kuljettajat)

3. Sisätiloissa tulee käyttää maskia. Pelaajien ja tuomareiden ei tarvitse pelin aikana käyttää maskia.

4. Koronapassi ei ole käytössä 31.1.2022 asti, koska pelitapahtumissa ei ole yleisöä.Altistumistilanteissa seura tiedottaa parhaansa mukaan paikalla olleita joukkueiden harjoituksissa tai peleissä tapahtuvista pienen riskin altistumisista, ohjeistaa seuraamaan mahdollisia oireita sekä hakeutumaan koronatestiin pienellä kynnyksellä. Karanteenitoimenpiteisiin ryhdytään vain mikäli terveysviranomaiset niin erikseen ohjeistavat.


Mikäli KlaNMKY pelaajan/ -valmentajan läheisellä (esim. samassa taloudessa asuva henkilö) todetaan koronatartunta, pyydämme altistunutta namikalaista pysymään poissa joukkueen tapahtumista ja saapumaan harjoituksiin terveysviranomaisten ohjeiden mukaisesi vasta riittävän varoajan sekä negatiivisen testituloksen jälkeen.


Sairastuneiden pelaajien paluu harjoituksiin tapahtuu viranomaisohjeiden mukaisesti karanteeniajan päätyttyä. Tämän jälkeen pelaajien on keskusteltava valmentajan kanssa harjoittelun sopeuttamisesta sairastettuun tautiin ja siitä palautumiseen.


43 views0 comments

Comments


bottom of page