top of page
Search
  • toimisto

Kauden 21-22 aloitus

Kaikki seuran jäsenet pääsevät aloittamaan kauden 2021-2022 sisäharjoittelulla, mutta viime kevään tapaan erikoisjärjestelyin pandemiatilanteen takia. Harjoittelun järjestelyissä noudatetaan Keusoten koronasuosituksia ja Nurmijärven Liikuntatoimen ohjeistuksia.


Kaikkia seuran jäseniä on tiedotettu ohjeista.


  1. Harjoituksiin ei pidä tulla, mikäli henkilöllä on pieniäkään sairauden oireita tai hän kuuluu Covid-19-viruksen kannalta johonkin riskiryhmään. Vaikka kuinka harmittaisi, että harjoitus jää välistä.

  2. Salien käytävällä ja aulassa odottelua tulee välttää, odota ulkona!

  3. Harjoituksiin ei saavuta ennen oman harjoitusvuoron alkua, eikä tilaan jäädä myöskään harjoituksen päätyttyä. * Eri ryhmien harjoitusvuorojen väliin suositellaan vähintään 5 minuutin siirtymäaikaa.

  4. Pallot desinfioidaan tarvittaessa ennen harjoituksen alkua ja harjoituksen jälkeen.

  5. Kaikkien osallistujien tulee pestä kädet ennen ja jälkeen tapahtuman harjoitus- tai pelipaikalla riittävällä huolellisuudella. Lisäksi suositellaan käytettävän desinfiointiainetta.

  6. Kasvomaskien käyttöä suositellaan saliin saapuessa ja poistuessa. Valmentajat käyttävät kasvomaskeja koko harjoitusajan.

  7. Pukuhuoneet eivät ole käytössä peseytymiseen tai varusteiden vaihtamiseen. Sisäliikuntavaatteet tulee pukea päälle jo kotona.

  8. Ennakkoilmoittautuminen omiin harjoituksiin tehdään MyClubin kautta.

  9. Valmentaja vahvistaa MyClub Coach -sovellukseen paikallaolijat.


Turvallista harjoittelua!70 views0 comments

Recent Posts

See All

留言


bottom of page