POJAT 09

P09 2019.jpg

KlaNMKY P09

 

KlaNMKY P09 on juniorikoripallojoukkue 2009 syntyneille pojille. Harjoittelemme Mäntysalon, Isoniitun sekä Klaukkalan kouluilla.

 

Uusia pelaajia otetaan mukaan joukkueeseen!

 

Harjoituksista:

 

Poikia on joukkueessa yli kaksikymmentä ja harjoittelemme kaikki yhdessä. Harjoituksissa pojat jaetaan pienryhmiin, joissa jokaiselle tarjotaan haastetta oman tason mukaan.

 

Joukkueella on neljä valmentajaa, joista kolme on aikuisvalmentajia ja yksi juniorivalmentaja. Valmentajista jokaisella on lajitausta ja päävalmentajat ovat kokeneita valmentajia.

 

Harjoittelu toteutetaan laadukkaasti mukavassa ja positiivisessa ilmapiirissä, jossa jokaisen pojan on kiva harrastaa koripalloa, kaikkien on kiva tulla treeneihin ja saada onnistumisia!

Sarjapelitoiminta:

 

Joukkueemme osallistuu kaudella 2019-20 kilpa- ja harrastesarjoihin. Jokainen halukas pääsee mukaan peleihin - peleihin osallistuminen ei ole pakollista mutta siihen kannustetaan, sillä se on paras tapa oppia pelaamaan koripalloa.

 

Sarjaan osallistuminen vaatii Koripalloliiton lisenssin hankkimista, joka 2009 syntyneillä tällä kaudella maksaa 65€ ilman vakuutusta ja 110€ Sporttiturva-vakuutuksen kanssa. Huom! Jos lapsella on oma vakuutus, kannattaa vakuutusyhtiöltä varmistaa, että vakuutus kattaa kilpatoiminnan.

 

Hinnat:

 

Kausimaksu 2019-20-kaudella on 550€

 

Lisäksi sarjapeleihin osallistuvien tulee hankkia Koripalloliiton lisenssi, joka 2009 syntyneillä on 65€ (110€ vakuutuksen kanssa). Turnauskulut laskutetaan niihin osallistuvilta erikseen.

Vakuutukset:

 

Pelaajia ei ole vakuutettu KlaNMKYn toimesta. Jos lapsella ei ole omaa vakuutusta, on suositeltavaa ostaa Koripalloliiton lisenssin ohessa myytävä Sporttiturva (45€), joka kattaa koripallotapahtumien tapaturmat harjoituksista aina ulkomaanturnauksiin saakka.

 

Harjoitusvuorot:

 

Maanantai         18.30 - 20.00     Mäntysalon koulu

Keskiviikko        18.30 - 20.00     Mäntysalon koulu

Perjantai            18.00 - 19.30     Mäntysalon koulu

Lauantai            13.00 - 15:00     Isoniitun koulu (pelivuoro)

Sunnuntai          11.00 - 13.00     Klaukkalan koulu (pelivuoro)

Valmentajat:

 

Petri Kobylin       petri.kobylin#outotec.com      050-3251489

Petri Parkkinen     parkkinen.petri#gmail.com      044-0327248

Joukkueenjohtaja:

 

Maria Heikkilä      maria.heikkila#gmail.com

Usein kysyttyä:

 

Poikani haluaa tulla kokeilemaan korista - miten toimin?

 

Laita viestiä valmentajalle (Petri Parkkinen: 044-0327248) tai joukkueenjohtajalle (Maria Heikkilä: 040-8394847). Voit myös laittaa sähköpostia: parkkinen.petri#gmail.com.

 

Koripalloa voi tulla kokeilemaan kuukauden ajaksi maksutta. Tervetuloa!

 

Mitä treeneihin tarvitaan mukaan?

 

Treeneissä tulisi olla sisäpelikengät, juomapullo ja urheiluun sopivat vaatteet. Omaa palloa et välttämättä tarvitse aluksi, lainapalloja löytyy kyllä!

 

Lapseni haluaisi aloittaa koripallon, onko olemassa vasta-alkaneiden ryhmä?

 

Koko joukkue harjoittelee yhdessä samalla vuorolla. Jokaiselle pojalle löytyy omaan tasoonsa sopiva pienryhmä, jossa harjoittelu on mielekästä.

 

Harjoitusvuoroja on paljon, pitääkö kaikkiin osallistua?

 

Ei tarvitse. Valmentajien toive on, että pojat kävisivät vähintään kaksissa korisharjoituksissa viikottain. Sarjapelien käynnistyttyä lokakuun alussa viikonloppuvuorot ovat usein varattuja peleihin. Pääharjoitukset ovat maanantain, keskiviikon ja perjantain treenit Mäntysalon koululla.

© 2019-2020 by Klaukkalan NMKY ry