U13 / POJAT 2009

DSC_2021.jpg

KlaNMKY P09

 

KlaNMKY P09 on juniorikoripallojoukkue 2009 syntyneille pojille. Harjoittelemme Mäntysalon, Isoniitun sekä Klaukkalan kouluilla.

 

Uusia pelaajia otetaan mukaan joukkueeseen!

 

Harjoituksista:

 

Poikia on joukkueessa yli kaksikymmentä ja harjoittelemme kaikki yhdessä. Harjoituksissa pojat jaetaan pienryhmiin, joissa jokaiselle tarjotaan haastetta oman tason mukaan.

 

Joukkueella on neljä valmentajaa, joista kolme on aikuisvalmentajia ja yksi juniorivalmentaja. Valmentajista jokaisella on lajitausta ja päävalmentajat ovat kokeneita valmentajia.

 

Harjoittelu toteutetaan laadukkaasti mukavassa ja positiivisessa ilmapiirissä, jossa jokaisen pojan on kiva harrastaa koripalloa, kaikkien on kiva tulla treeneihin ja saada onnistumisia!

Sarjapelitoiminta:

 

Joukkueemme osallistuu kaudella 2021-22 kilpa- ja harrastesarjoihin. Jokainen halukas pääsee mukaan peleihin - peleihin osallistuminen ei ole pakollista mutta siihen kannustetaan, sillä se on paras tapa oppia pelaamaan koripalloa.

Sarjaan osallistuminen vaatii Koripalloliiton lisenssin hankkimista, joka 2009 syntyneillä tällä kaudella maksaa 65€ ilman vakuutusta ja 110€ Sporttiturva-vakuutuksen kanssa. Huom! Jos lapsella on oma vakuutus, kannattaa vakuutusyhtiöltä varmistaa, että vakuutus kattaa kilpatoiminnan.

Hinnat:

1 kk ilmainen kokeilukuukausi.

 

Kausimaksu 2021-2022: syksy 350€ + kevät 250€

Lisätietoja maksuista löytyy täältä.

Syyskausi 16.8 - 12.12.2021
Kevätkausi 10.1-15.5.2022

Lisäksi sarjapeleihin osallistuvien tulee hankkia Koripalloliiton lisenssi, joka 2009 syntyneillä on 65€ (110€ vakuutuksen kanssa). Turnauskulut laskutetaan niihin osallistuvilta erikseen.

Vakuutukset:

Pelaajia ei ole vakuutettu KlaNMKYn toimesta. Jos lapsella ei ole omaa vakuutusta, on suositeltavaa ostaa Koripalloliiton lisenssin ohessa myytävä Sporttiturva (45€), joka kattaa koripallotapahtumien tapaturmat harjoituksista aina ulkomaanturnauksiin saakka.

Harjoitusvuorot 2021-2022:

Maanantai klo 18.30-20  Mäntysalon koulu

Keskiviikko klo 18.30-20  Mäntysalon koulu

Perjantai klo 18.30-20  Mäntysalon koulu

Lauantai klo 10-12 Maaniitun koulu

 

Valmentajat:

 

Petri Kobylin       petri.kobylin#outotec.com      050-3251489

Sami Mäkinen     sami.makinen#klanmky.com    

Joukkueenjohtaja:

 

Lisa Eväsoja          levasoja#gmail.com  / p09#klanmky.com    050-3891617

Usein kysyttyä:

Poikani haluaa tulla kokeilemaan korista - miten toimin?

Laita viestiä joukkueenjohtajalle (Lisa Eväsoja: 050-3891617). Voit myös laittaa sähköpostia: p09#klanmky.com tai sami.makinen#klanmky.com

Koripalloa voi tulla kokeilemaan kuukauden ajaksi maksutta. Tervetuloa!

 

Mitä treeneihin tarvitaan mukaan?

 

Treeneissä tulisi olla sisäpelikengät, juomapullo ja urheiluun sopivat vaatteet. Omaa palloa et välttämättä tarvitse aluksi, lainapalloja löytyy kyllä!

 

Lapseni haluaisi aloittaa koripallon, onko olemassa vasta-alkaneiden ryhmä?

 

Koko joukkue harjoittelee yhdessä samalla vuorolla. Jokaiselle pojalle löytyy omaan tasoonsa sopiva pienryhmä, jossa harjoittelu on mielekästä.

 

Harjoitusvuoroja on paljon, pitääkö kaikkiin osallistua?

 

Ei tarvitse. Valmentajien toive on, että pojat kävisivät vähintään kaksissa korisharjoituksissa viikottain. Sarjapelien käynnistyttyä lokakuun alussa viikonloppuvuorot ovat usein varattuja peleihin. Pääharjoitukset ovat maanantain, keskiviikon ja perjantain treenit Mäntysalon koululla.

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautumisen yhteydessä luodaan MyClub ID, jolla jatkossa kirjaudutaan sisään Klaukkalan NMKY:n MyClub-sivuille. Ilmoittautuminen tapahtuu vaiheittain siten, että


1. vaiheessa luodaan oma henkilökohtainen myClub ID (huoltajan tiedot) ja


2. vaiheessa syötetään seuran toimintaan osallistuvan henkilön tiedot (lapsen).

Mikäli sinulla on jo MyClub ID, voit käyttää samaa ID:tä ilmoittautuessasi tapahtumaan. Järjestelmä tunnistaa automaattisesti mikäli sähköpostiosoitteellasi on jo tili olemassa ja pyytää kirjautumaan sisään.