top of page

Namika's next generation "NaGetZ"

Viralliselta nimitykseltään NaGetZ on KlaNMKY:n oma nuorisoparlamentti, joka on 13-19 vuotiaista koostuva nuorisoryhmä, joiden tehtävänä on tuoda lasten ja nuorten ääni esille seuran toiminnassa ja myös tutustuttaa nuoret mukaan seuratoimintaan.

Parhaiten se toteutuu tapahtumissa, joita järjestetään ikätovereille sekä nuoremmille junnuille. Tapahtumissa NaGetZlaiset tunnistaa oransseista NaGetZ paidoista.


NaGetZ perustettiin syyskuussa 2016, jolloin namikalla TET-harjoittelussa olleet Viivi ja Melissa ottivat kopin NaGetZin perustamisesta.
Tällä hetkellä on 11 aktiivista nuorta NaGetZissa, mutta toimintaan on tervetulleita kaikki yli 10-vuotiaat junnut ja nuoret milloin vaan!

NaGetZin roolit

NaGetZissa jaettu tapahtumien valmisteluja kaikille jäsenille. Osassa rooleista on enemmän tekemistä ja vastuuta kuin toisissa, ne on jaettu iän ja sen perusteella kuinka kauan on ollut NaGetZissa. Jos on ollut jo monta vuotta mukana, tietää miten mikäkin toimii tapahtumissa ja voi ottaa itsekin koppia näistä. Tapahtumien aikana kaikki kuitenkin tekevät kaikkea, esim. paistavat makkaraa, myyvät buffassa ja vahtivat salissa!

Muutama esimerkki näistä rooleista:
-Buffavastaava, huolehtii buffakassien sisällöstä ja pyytää kauppavastaavaa ostamaan tarvittavan
-Kauppavastaava, pyytää rahat rahastovastaavalta ja ostaa buffakassiin lisää kahvia ja muuta tarvittavaa sekä esim palkintoja
-Rahastovastaava, huolehtii NaGetZin rahankäytöstä, tuo pohjakassat tapahtumiin ja laskee rahat tapahtuman jälkeen, antaa myös rahaa kauppavastaavalle ja eväsvastaavalle
-Eväsvastaava, pyytää rahastovastaavalta rahat ja ostaa purtavaa kokoukseen. Tärkein homma koska muuten kokouksissa ei olisi mitään syötävää
-Somevastaava, mainostaa tapahtumia Namikan someissa, tekee postauksia tapahtumista sekä kirjoittaa ja julkaisee NaGetZin joulukalenteria

 

NaGetzin kokoukset


NaGetZlaiset kokoustaa 6-10 kertaa kauden aikana. Kokoukset keskittyvät isojen tapahtumien, kuten Namikapäivä ja Kevätrieha, aikaan.
Kokousten paikkana on Namikan toimisto ja päivä katsotaan aina niin, että mahdollisimman moni pääsisi paikalle ilman että tarvitsee jättää omia treenejä välistä.
Kokouksissa aina eväitä (=herkkuja) mukana! Hauskanpitoa ja naurua ei saa myöskään unohtaa. Vaikka aina asiaa ei olisikaan hirveästi, tuppaa kokoukset venymään kaiken naurun ja vitsailun takia :) mutta just sen takia NaGetZissa onkin hauskaa.

Tapahtumat

Kauden aikana NaGetZ järjestää kaksi isoa tapahtumaa, joissa jokaisella jäsenellä on oma tehtävänsä.
-Syksyllä, Marraskuussa, järjestetään NamikaPäivä, johon on oman seuran jäsenien lisäksi tarkoitus osallistaa myös seuran ulkopuolisia vanhempia ja lapsia, tutustumaan seuran toimintaan.
-Keväällä, Maalis-Huhtikuussa, järjestetään Kevätrieha, joka on aina alunperin ollutkin täysin NaGetZin ideoima ja toteuttama tapahtuma. Tämäkin tapahtuma on kaikille avoin, mutta pääasiassa tarkoitettu seuran omille jäsenille ja heidän perheilleen. Kohokohtina on tietysti pääsiäismunajahti ja kaupunkisota.

Näiden tapahtumien lisäksi NaGetZ järjestää, kaudesta riippuen, seuran junioreille pienempiä pikkujouluja, illanistujaisia, miniturnauksia tai päättäjäisiä! NaGetZ on myös mukana huippukivan Pirkka StreetBasketin toteuttamisessa.

 

 

 

nagetz.jpg
bottom of page