top of page

AIKUISTEN KESÄKORISKURSSI

Tervetuloa liikkumaan

Intensiivikurssi on tarkoitettu kaikille liikunnasta ja koripallosta kiinnostuneille, sekä jo koripalloa harrastaville jotka haluavat vielä prepata koripallon alkeita. Kurssilla harjoitellaan henkilökohtaisia taitoja teemojen mukaisesti; pallonkäsittely, heitto ja syöttö. Lisäksi kurssi-iltojen aikana harjoitellaan erilaisia liikkuvuus/lihaskuntoharjoitteita omaa kehonpainoa käyttäen.

Kurssi on avoin kaikille paikkakuntamme aikuisille, seuramme pelaajien vanhemmille, sekä seuramme harrastekoripalloilijoille. Kurssille saa ja pystyy osallistumaan, oli kokosi, kuntotasosi mikä tahansa. Pääasiassa kaikki harjoitteet tehdään itsenäisesti ja omaa kehonpainoa käyttäen, joten suurempia kontakteja ja rajumpaa peliä emme harjoittele, vaan keskitymme perustaitoihin. Plussana vielä peruskunto kohenee, oma kehontuntemus- liikkuvuus ja lihaskunto kasvaa.

Aikataulut ja viikkojen pääteemat

Viikko 23 ma-ti klo 18:30-20 (pallokäsittely, liikkuvuus ja motoriikka)

Viikko 24 ma-ti klo 18:30-20 (heitto, lihaskuntoa koripallon kanssa)

Viikko 25 ma-ti klo 18:30-20 (syöttö, lihaskunto ja kehonhuolto)

Paikka: Klaukkalan koulu, Kuntotie 1.

Hinta 60€

Hinta sisältää:

- 6x 1,5 harjoituskertaa (yht 9h)

- Ammattitaitoisen valmennuksen

- Välineet ja varusteet löytyy seuran puolelta, joten ylimääräisiä hankintoja ei tarvitse tehdä

- Turvallisen tavan tutustua koripalloon lajina, motivoivassa ja rennossa ilmapiirissä

- Uusia oppeja lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteisiin

Valmentaja:

Kurssin ohjaajana toimii seuramme aikuiskoripallovalmentaja Mira Heino, jolla on usean vuoden peliura, sekä kokemus niin juniori- ja aikuiskoripallovalmennuksesta. Miralla on motivoiva tyyli valmentaa aikuisia ja napakan valmennuksen lisäksi huumori, sekä rento ote luo iloisen ilmapiirin harjoitella.

Ryhmään mahtuu max 20hlö.

Sitovat ilmoittautumiset (viim. 15.5) alla olevasta linkistä. Ilmoittautuisen yhteydessä saat sähköpostiisi laskun kurssista. Lasku tulee olla maksettu ennen kurssin alkua.

Lisätietoja:

toimisto#klanmky.com

bottom of page