top of page

U13 / POJAT 2008-2010

II_000756_8__1_756_2023Z10Z28ZODZKlanmkyZryhmatZeditZ0005_klaukkalan-nmky_p0810_Urheilukuv

KlaNMKY P08-10 on juniorikoripallojoukkue 2008, 2009 ja 2010 syntyneille pojille. Harjoittelemme Mäntysalon ja Urheilupuiston kouluilla.

 

Uusia pelaajia otetaan mukaan joukkueeseen!

 

Harjoituksista:

 

Poikia on joukkueessa yli kaksikymmentä ja harjoittelemme kaikki yhdessä. Harjoituksissa pojat jaetaan pienryhmiin, joissa jokaiselle tarjotaan haastetta oman tason mukaan.

 

Joukkueella on kolme valmentajaa, joista kaksi on aikuisvalmentajia ja yksi juniorivalmentaja. Valmentajista jokaisella on lajitausta ja päävalmentajat ovat kokeneita valmentajia.

 

Harjoittelu toteutetaan laadukkaasti mukavassa ja positiivisessa ilmapiirissä, jossa jokaisen pojan on kiva harrastaa koripalloa, kaikkien on kiva tulla treeneihin ja saada onnistumisia!

Sarjapelitoiminta:

 

Joukkueemme osallistuu kaudella 2023-24 kilpa- ja harrastesarjoihin. Jokainen halukas pääsee mukaan peleihin - peleihin osallistuminen ei ole pakollista mutta siihen kannustetaan, sillä se on paras tapa oppia pelaamaan koripalloa.

Sarjaan osallistuminen vaatii Koripalloliiton lisenssin hankkimista, joka 2009-2010 syntyneillä tällä kaudella maksaa 102€ ilman vakuutusta ja 252€ Sporttiturva-vakuutuksen kanssa. Huom! Jos lapsella on oma vakuutus, kannattaa vakuutusyhtiöltä varmistaa, että vakuutus kattaa kilpatoiminnan.

Hinnat:

1 kk ilmainen kokeilukuukausi.

 

Kausimaksu 2023-2024: 500€

Lisätietoja maksuista löytyy täältä.

Syyskausi 14.8 - 10.12.2023

Kevätkausi 8.1-13.5.2024

Lisäksi sarjapeleihin osallistuvien tulee hankkia Koripalloliiton lisenssi, joka 2009-2010 syntyneillä on 102€ (252€ vakuutuksen kanssa). Turnauskulut laskutetaan niihin osallistuvilta erikseen.

Vakuutukset:

Pelaajia ei ole vakuutettu KlaNMKYn toimesta. Jos lapsella ei ole omaa vakuutusta, on suositeltavaa ostaa Koripalloliiton lisenssin ohessa myytävä Sporttiturva (150€), joka kattaa koripallotapahtumien tapaturmat harjoituksista aina ulkomaanturnauksiin saakka.

Harjoitusvuorot 2023-2024:

Maanantai klo 18.30-20  Urheilupuiston koulu

Keskiviikko klo 18.30-20 Keuda Ammattiopisto

Perjantai klo 18-19  Klaukkalan koulu

Lauantai klo 15-17 Urheilupuiston koulu (pelivuoro)

 

Valmentajat:

Sami Mäkinen     sami.makinen@klanmky.com    

Joukkueenjohtaja:

p09@klanmky.com

Usein kysyttyä:

Poikani haluaa tulla kokeilemaan korista - miten toimin?

Laita viestiä joukkueenjohtajalle p09#klanmky.com tai sami.makinen#klanmky.com

Koripalloa voi tulla kokeilemaan kuukauden ajaksi maksutta. Tervetuloa!

 

Mitä treeneihin tarvitaan mukaan?

 

Treeneissä tulisi olla sisäpelikengät, juomapullo ja urheiluun sopivat vaatteet. Omaa palloa et välttämättä tarvitse aluksi, lainapalloja löytyy kyllä!

 

Lapseni haluaisi aloittaa koripallon, onko olemassa vasta-alkaneiden ryhmä?

 

Koko joukkue harjoittelee yhdessä samalla vuorolla. Jokaiselle pojalle löytyy omaan tasoonsa sopiva pienryhmä, jossa harjoittelu on mielekästä.

 

Harjoitusvuoroja on paljon, pitääkö kaikkiin osallistua?

 

Ei tarvitse. Valmentajien toive on, että pojat kävisivät vähintään kaksissa korisharjoituksissa viikoittain. Sarjapelien käynnistyttyä lokakuun alussa viikonloppuvuorot ovat usein varattuja peleihin. Pääharjoitukset ovat tiistain, keskiviikon ja perjantain treenit.

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautumisen yhteydessä luodaan MyClub ID, jolla jatkossa kirjaudutaan sisään Klaukkalan NMKY:n MyClub-sivuille. Ilmoittautuminen tapahtuu vaiheittain siten, että


1. vaiheessa luodaan oma henkilökohtainen myClub ID (huoltajan tiedot) ja


2. vaiheessa syötetään seuran toimintaan osallistuvan henkilön tiedot (lapsen).

Mikäli sinulla on jo MyClub ID, voit käyttää samaa ID:tä ilmoittautuessasi tapahtumaan. Järjestelmä tunnistaa automaattisesti mikäli sähköpostiosoitteellasi on jo tili olemassa ja pyytää kirjautumaan sisään.

bottom of page