top of page
Search
  • toimisto

Yhteistyö Roof Group kanssa

Oletko sinä tai tuttavasi myymässä asuntoa?

Voit saada konkreettista hyötyä itsellesi, lapsesi joukkueelle ja seuralle!


Taru Tuukkanen on edustanut Suomea maajoukkueessa 20 vuoden ajan sekä pelannut pitkän uran ulkomailla kovimmissa ammattilaissarjoissa aina avainpelaajan roolissa. Taru on toistaiseksi ainoa WNBA:han varattu suomalaispelaaja. Taru koripalloilija: http://www.regeneracomsports.com/en/player/6/taru-tuukkanen/ Taru välittäjä: https://www.facebook.com/rooftarutuukkanen


Nyt Taru myy asuntoja samalla draivilla, kilpailuhengellä, omistautumisella ja kunnianhimolla kuin millä on menestynyt koriskentillä. Roof Group on modernit työkalut omaava nuorekas ja innovatiivinen kiinteistönvälitysyritys, jonka leivissä Taru nyt työskentelee. Roof on kasvanut raketin lailla viime vuosina hyvän asiakaspalvelun ja kovanpanostuksen ansiosta. Lisätietoa: https://www.roofgroup.fi


TOIMI NÄIN: 1. Ota yhteys Taruun, 044 5412735/taru.tuukkanen@roofgroup.fi, ja pyydä maksuttomalle arviokäynnille myytävään asuntoon.


2. Jos valitset Tarun välittäjäksesi ja asuntokaupat syntyvät:

Taru maksaa 200€ lapsesi kausimaksusta. Lapsesi saa viedä Tarun mukanaan joukkueensa treeneihin vetämään harjoitukset koko joukkueelle/olemaan päävalmentajan apuna/juttelemaan koripallosta urana. Tämä sovittavissa kunkin kiinnostuksen mukaan yhdessä valmentajan kanssa.


Kauden lopuksi se seura, jonka kautta tuli eniten myyntitoimeksiantoja (minimi 3), saa 1000 euroa käytettäväksi haluamallaan tavalla.

25 views0 comments

コメント


bottom of page