top of page
Search
  • toimisto

Seuran kevätkokous pidettiin 17.3.2022

Seuran puheenjohtajaksi seuraavaksi 2 vuodeksi valittiin yksimielisesti Anna Jokilahti. Isot onnittelut Annalle!


Johtokunnan jäsenmäärä säilyi ennallaan kuudessa jäsenessä, Jukka Lailio ja Eija Suomela saatiin uusina henkilöinä mukaan. Lisäksi johtokunnassa jatkaa Mia Elojärvi, Päivi Ekholm ja Jani Lavonen, sekä puheenjohtajan paikalta Sami Mäkinen siirtyy mukaan johtokuntaan.


Mahtavaa, että saatiin vaihtuvuutta, mutta tärkeät osaajat jatkavat mukana seuran johtokunnassa.


Uusi puheenjohtaja ja johtokunta siirtyy mukaan joustavasti, mutta nykyinen johtokunta on vielä päävastuussa kaudesta 2021-22 syyskokouksen hyväksyntään saakka.


Uusi puheenjohtaja Anna Jokilahti esittäytyy: Olen pitkän linjan korispelaaja- ja valmentaja. Koripallo on tarjonnut minulle vuosien aikana kuntoilua, huippuhetkiä samanhenkisten joukkuekavereiden kanssa treeneissä, pettymysten sietoa kirvelevissä tappiossa ja onnen tunteita voitoissa. Valmentajana taas on ollut ihanaa nähdä iloiset punaposkiset lapset treenien jälkeen ja se, kuinka treeneissä harjoitellut asiat osataan peleissä. Haluan olla kehittämässä meidän seuraa osana yhteisöä. Meillä on tärkeä tehtävä lasten ja aikuisten liikuttajana. Tässä tärkeimmässä roolissa ovat valmentajat, jotka ovat seuran kivijalka. Heidän osaamisen kehittäminen on oleellista.
139 views0 comments

Kommentarer


bottom of page