top of page
Search
  • toimisto

Seuran hallinnon sähköistyminen

KlaNMKY on viimeisen vuoden aikana panostanut kovasti seuran toiminnan sähköistämiseen.

Seura on ottanut jo aiemmin käyttöön MyClub -järjestelmän, jossa on kaikki tapahtumat, ilmoittautuminen, jäsentiedot, tiedottaminen ja verkkokauppa. MyClubin käyttö on hienosti vahvistunut päivittäiseen käyttöön kaikilla jäsenillä. Näin koronavuoden aikana on erityisen tärkeää ollut valmentajien tarkka läsnäoloseuranta MyClub Coach-sovelluksessa.


Valmentajille, joukkueenjohtajille ja johtokunnalle on otettu käyttöön Microsoft Office 365 -järjestelmä, joka auttaa yhteistyön tekemisessä ja tiedon jakamisessa. Olemme viime keväästä asti pitäneet yhteisiä etäpalavereita Teams -työkalulla ja mm. kaikki joukkueet ovat saaneet oman sähköpostiosoitteen, mikä on helpottanut varsinkin joukkueenjohtajien työtä.


Paperiset dokumentit ovat vähentyneet huomattavasti kun seura otti käyttöön sähköiset allekirjoitukset. Toiminta on tämän myötä nopeutunut, koska kaiken voi hoitaa mistä tahansa oman sähköpostin kautta. Uskomme myös, että dokumentit pysyvät paremmin tallessa sähköpostin arkistossa sähköisenä versiona.


Liian monet WhatsApp -ryhmät laulavat iloisesti nopean viestinnän tukena :)

Joukkueilla, valmentajilla, joukkueenjohtajilla, johtokunnalla ja muilla ryhmillä on aina yhteinen WhatsApp -ryhmä, jossa käydään sisäistä viestintää.


Seuralla on käytössä myös MobilePay -tili, joka odottaa parempaa käyttöönottoa kun saamme taas järjestää tapahtumia ja peleissä kahvioita.


Kaikki nämä edellä mainitut toiminnot ovat osa Olympiakomitean ja Sitran kestävän kehityksen hanketta, jossa kannustetaan seuroja kokeilemaan ja kehittämään ympäristöä säästäviä ja fiksuja toimintatapoja. KEKE-koutsi on seurojen Kestävän Kehityksen valmentaja, jonka vinkeillä kohennetaan ja seuramme kuntoa niin fyysisesti kuin taloudellisesti - ja samalla teemme hyvää myös ympäristölle.
21 views0 comments

Comments


bottom of page