top of page
Search
  • toimisto

Päivitetty koronaohjeistus

Koripalloliiton kilpailujaos on päättänyt, perustuen pääkaupunkiseudulla ilmoitettuihin korona-rajoituksiin liittyen, seuraavia määräyksiä sarjatoimintaan koko Eteläisellä alueella. Määräykset alkavat välittömästi perjantaina 20.11.2020, jotta turvataan mahdollisimman laajasti koripalloharrastajien terveys. Nuorten ottelut Eteläisellä alueella jatkuvat, tarkennetut turvamääräykset: Määräys koskee kaikkia Eteläisellä alueella pelattavia nuorten sarjoja, niin Eteläisen alueen kuin valtakunnallisten sarjojen otteluita.

Määräys on voimassa 20.11.-31.12.2020.

  • Kaikki ottelut pelataan ilman katsojia.

  • Vain pöytäkirjaan merkityt pelaajat saavat osallistua ottelutapahtumaan, lisäksi joukkuepenkkialueella saa olla maksimissaan kolme henkilöä pelaajien lisäksi (sis. valmentajat, huoltajat jne).

  • Joukkueiden ja otteluun nimettyjen erotuomareiden lisäksi ottelutapahtumassa voi olla vain sarjamääräysten mukaiset toimitsijat ja yksi ottelun videokuvaaja.

  • Kaikkien ottelutapahtumassa olevien, muiden kuin pelaajien ja erotuomarien, tulee käyttää kasvomaskia koko tapahtuman ajan.

  • Yläkouluikäisten ja heitä vanhempien pelaajien ja erotuomareiden tulee käyttää kasvomaskia ottelutapahtumaan saapuessa.

  • Harjoittelutapahtumien järjestämistä suositellaan pienissä ryhmissä ja ryhmien sekoittamista on vältettävä.

Sisätiloissa tapahtuva aikuisten (20-v +) harrastustoiminta joukkue- ja kontaktilajeissa keskeytetään Uudellamaalla. Sisätiloissa tapahtuvia aikuisten harrastusjoukkueiden välisiä otteluita, kilpailuja tai alueellista sarjatoimintaa ei järjestetä. Tämä koskee myös joukkueiden harjoituksia. Harrastustoiminta harjoitusten osalta koripallossa on keskeytyksissä 13.12 asti. Eteläisen alueen aikuisten harrastustoiminnan ottelut ovat keskeytyksissä ao. perjantaisen määräyksen mukaisesti 31.12 asti. Kaikki seuran aikuisjäseniä on tiedotettu ketä tämä koskee. Jos olet altistunut koronavirukselle, toimi seuraavasti: Ilmoita mahdollisista COVID-19 altistumisista joukkueenjohtajalle! Ja muistutuksena vielä... Mikäli ilmenee lieviäkin oireita, hakeudu koronavirustestiin, ja jää kotiin, kunnes saat negatiivisen koronavirustuloksen. Koronavirustartunnan oireita ovat esimerkiksi lämpöily, kuume, yskä, päänsärky, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys, pahoinvointi, ripuli ja poikkeava väsymys. Kiitos kaikille!28 views0 comments

Kommentit


bottom of page