top of page
Search
  • toimisto

Klaukkalan NMKY Kevätkokous 17.3.2022 klo 19:00 Teamsilla

Tervetuloa mukaan osallistumaan seuran sääntömääräiseen kevätkokoukseen. Seuran jäsenillä on äänioikeus, kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan.


Osallistuminen onnistuu helposti oheisen linkin kautta - Teams-online kokous toimii millä tahansa laitteella selaimella, mutta saatavilla on myös sovellus puhelimeen tai tietokoneeseen.Johtokuntaan toivotaan uusia jäseniä, jotta vaihtuvuutta ja tuoreita näkemyksiä saadaan laajasti.

Erityisesti pienten pelaajien vanhempia toivotaan mukaan kehittämään seuran asioita. Pienimmät ovat seuran tärkeimpiä jäseniä ja pitkään mukana toiminnassa. (johtokunta kokoontuu kauden aikana tarvittaessa tai noin kerran kuukaudessa, joten oman panoksensa voi tuoda ilman isoa sitoutumista.)

Kevätkokouksen asiat 1. Avataan kokous 2. Valitaan kokoukselle a. puheenjohtaja b. sihteeri c. kaksi pöytäkirjan tarkastajaa d. kaksi ääntenlaskijaa 3. Todetaan läsnäolevat äänioikeutetut jäsenet 4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 5. Vahvistetaan jäsen- ja kannattajajäsenmaksujen suuruus seuraavalle toimintakaudelle 6. Vahvistetaan seuraavan kauden toimintasuunnitelma ja talousarvio 7. Valitaan jäsenten keskuudesta johtokunnan puheenjohtaja kahdeksi vuodeksi kerrallaan. 8. Päätetään johtokunnan jäsenien lukumäärä seuraavalle toimintakaudelle 9. Valitaan johtokunnan muut jäsenet 10. Päätetään seuran edustajista niihin järjestöihin ja yhteisöihin, joissa seura on jäsenenä 11. Päätetään johtokunnan kokous-ja muista palkkioista seuraavalle toimintakaudelle 12. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat 13. Päätetään kokous
16 views0 comments

Opmerkingen


bottom of page