top of page
Search
  • toimisto

Kiitos kentältä poistuville valmentajille

Iso kiitos Petri Parkkinen, Dmitry Lisovoy, Lassi Korhonen, Tero Nenonen, Severi Kaarnakorpi, Oona Lankinen ja Ari Ahtola, jotka siirtyvät syrjään valmentajien tehtävistä ensi kaudeksi. Kiitos kaikesta ajasta ja teoista mitä olette antaneet seuralle, joukkueelle, pelaajille ja vanhemmille.


Kerran valmentaja, aina valmentaja. Heitä varmasti näkee vielä kentän lähistöllä. ;)


Petri Parkkinen kiittää:

"Kyllähän vuodet ovat olleet todella antoisia, aloitimme poikien kanssa jo vuonna 2014, jolloin he olivat vasta 5-v. Se mikä ilahduttaa, että meillä on edelleen paljon pelaajia, ketkä ovat olleet mukana ihan alusta asti.


Pienessä seurassa on usein pienenpiä pelaajamääriä, jolloin helposti käy niin, ettei riitä porukkaa sekä kilpailemaan että harrastamaan. Tässä mielestäni onnistuimme hyvin. Pystyimme kilpailemaan ikäluokan huippujen kanssa ja toisaalta meillä pystyi käymään 2 krt / vko treeneissä ja se oli ihan yhtä hyvä juttu.


Ilmapiiriin panostimme paljon ja laadukkaaseen harjoitteluun. Kaikki pyrittiin kohtaamaan yksilöinä, ja luomaan turvallinen fiilis kokeilla asioita.


Hienoja perheitä, hienoja lapsia ja upeita muistoja roppakaupalla. Valmentaminen töiden ohessa on kuitenkin aika kuluttavaa, nyt on aika omille harrastuksille. :) "Tero Nenonen kiittää seuraavasti:

"Kivaa on ollut tutustua valmentajiin ja poikiin ja muihin kollegoihin. En pidä mahdottomuutena jatkaa valmentamista tulevaisuudessa, mutta nyt aika on vain kortilla.

Monia yhteisiä voiton ja tappion hetkiä koettu yhdessä. Onhan se antoisaa kun näkee lasten kehittyvän."

178 views0 comments

Comments


bottom of page