top of page
Search
  • Writer's pictureklauslillberg

Johtokunta järjestäytyi 10.10

Johtokunta piti ensimmäisen kunnon palaverin 10.10.2019 ja heti käytiin rohkeasti läpi seurana toimimisen erilaisia osa-alueita.

Kokouksessa valittiin sääntöjen määräämät viralliset roolit (puheenjohtaja Sami Mäkisen lisäksi) : Varapuheenjohtaja, Klaus Lillberg Taloudenhoitaja, Jani Lavonen Sihteeri, Tero Kulha


Lisäksi jaettiin selkeitä vastuualueita niin, että kenellekään yksin ei jää liikaa tehtävää. Mia Elojärvi, Saara Kuisma ja Ari Ahtola ottavat ison roolin viestinnässä ja uusien pelaajien rekrytoinnin ohjaamisessa joukkueiden tukena.

Valmennusvastaavat Mikko Niemelä ja Jari Timonen jatkavat johtokunnan tukena. Valmennus on todella tärkeä osa joukkueiden rakentamisessa sekä hyvässä ja mukavassa harrastuksessa.


Viestintä johtokunnan suuntaan tai yleisesti seuran toimintaan liittyen hoidetaan toimisto@klanmky.com sähköpostin kautta, jota pääsee lukemaan kaikki johtokunnan jäsenet.


Johtokunnan toiminnan keskiössä eli ydintoimintaa ovat pelaavat joukkueet ja niihin liittyvä toiminta.

Toiminnan tukena eli tukitoimintoina on neljä eri kokonaisuutta: Talous ja hallinto, johon kuuluu mm. raha-asiat ja yhteistyökumppanit. Resurssit, johon lasketaan tavarat ja tilat joita tarvitaan, Esim seuratuotteet. Kehittäminen, johon kuuluu seuran ihmisistä ja osaamisesta huolehtiminen. Viestintä, jolla porukka saadaan toimimaan yhdessä ja innostetaan uusia ihmisiä seuraan mukaan

Erityistä huolta kannetaan nyt pienimpien pelaajien ryhmistä sekä hyvästä viestinnästä!


Terveisin, Klaukkalan NMKY Johtokunta

22 views0 comments

Comments


bottom of page