top of page
Search
  • toimisto

Ilmoittautuminen kesäleirille ja kesäkorikseen avattu


Namika järjestää tulevana kesänä 6.-23.6 jo kymmenettä kertaa suositun kesäleiri KesäHipan 6-12 vuotiaille lapsille!


KesäHippa on päiväleiri, joka järjestetään Klaukkalan koululla viikoilla 23, 24, ja 25.

Tänäkin vuonna on mahdollisuus valita joko koripallopainotteinen KorisHippa tai sitten enemmän monipuolista liikuntaa sisältävä KesäHippa puoli. Kaikille löytyy varmasti omaa mieleistä puuhaa, joten ei muuta kun ilmoittautumaan.

Ohjaajina toimivat seuran kokeneet koripallovalmentajat ja leiriohjaajat Mira Heino, Saara Kuisma ja Reeta Laakso.


Ohjattua toimintaa leirillä on klo 10.00 - 15.00, mutta lapsen voi tuoda koululle aamusta jo klo 8.00 ja iltapäivällä noutaa klo 16.00 mennessä.


Viime vuosien tapaan erityisesti ensimmäinen leiriviikko on tullut nopeasti täyteen. Varmista paikkasi leiriltä ilmoittautumalla jo nyt. Mukaan yhdelle leiriviikolle mahtuu 40 ensimmäistä ilmoittautunutta.

​Ilmoittautuminen on voimassa aina leiriviikon viimeiseen päivään, joten voit ilmoittautua vaikka ensimmäisen kivan leiriviikon päätteeksi myös seuraavalle viikolle.Lisätiedot ja ilmoittautuminen leirille, https://www.klanmky.com/leirit

Lisäksi Namika järjestää kesällä ulkokoripalloa Syrjälän ja Haikalan ulkokoriskentillä iltaisin kerran viikossa. Viime kesänä saatiin leikkiä erittäin aurinkoisessa säässä koko kesä ja aurinkoista kesää on luvattu tällekin vuodelle.

Kesäkoris on tarkoitettu kaikille 2016-2012 -syntyneille lapsille. Harjoituksia on kesän aikana 10 kertaa ja ensimmäiset harjoitukset ovat jo 16.5. Harjoituksissa opetellaan koriksen perustaitoja, pelataan ja kisaillaan monipuolisesti erilaisia pelejä sekä harjoitellaan lajia tukevia liikuntataitoja.


Lisätiedot ja ilmoittautuminen, https://www.klanmky.com/kesakoris
64 views0 comments

Comments


bottom of page