top of page
Search
  • toimisto

3x3-koriksen SM-kiertue pysähtyy Klaukkalaan heinäkuussa

Taistelu 3x3-koriksen Suomen mestaruudesta käynnistyy tänä kesänä jo kuudetta kertaa. 3x3-kiertue huipentuu jälleen tänä vuonna Mall of Tripla -kauppakeskuksessa järjestettävään finaaliin Helsingissä.


Klaukkalan NMKY järjestää SM-kiertueen osakilpailun heinäkuun 22. päivä Klaukkalan Monikon pihalla.

Sarjat ovat naisten ja miesten Pro, kuntosarjat molemmille sekä juniorijoukkueille omat sarjansa (U17/2007, U14/2010 ja U12/2012). Juniorisarjoissa siis mennään ensi kauden sarjamäärityksin.


3x3-koriksessa pelataan nimensä mukaisesti kolmella pelaajalla per joukkue ja yhteen koriin. Peliaika on 10 minuuttia, joten tempo on varsin nopea. Joukkueeseen voi nimetä maksimissaan neljä pelaajaa. Pelin säännöt poikkeavat hieman koriksen vakiosäännöistä, mutta poikkeukset on helppo oppia.


Kerää oma neljän pelaajan joukkueesi ja ilmoittautukaa mukaan!

KlaNMKY maksaa omien juniorijoukkueiden ilmoittautumismaksuista puolet, joten nyt on hyvä ilmoittautua ja ottaa heinäkuulle kiva tähtäin!

Kukin osallistuja tarvitsee itselleen erillisen 11 euron 3x3-lisenssin. Tsekkaa lisätietoa tapahtumasta vaikka MyClubin viestistä tai alla olevista linkeistä!

“Emmää pelaa” - Ei haittaa, tule toimitsijaksi!

Mikäli pelaaminen ei ole oma juttu, niin tapahtuman järjestämiseen tarvitaan myös joukko vapaaehtoisia. Toimitsijatehtäviin voit ilmoittautua MyClubin uutisen linkistä tai laittamalla postia toimisto@klanmky.com. Työtehtävät alkavat kentän rakentamisella lauantaina 22.7. klo 08 ja iltavirkuille purkaminen olisi siinä joskus 16 jälkeen.

3x3-koriksen tietosivu Basket.fi: https://www.basket.fi/3x3/
115 views0 comments

Comments


bottom of page