Uutisia

Kesä-ja Heinäkuu 2017

 

Kesän aikana Klanmky:n riveistä uusia haasteita lähti etsimään Juha Anttila, Julia Vehkaoja, Veera Anttila, Kaisa Henrikssen, Saaga Rautiainen, Aaro Kaarnakorpi, Saana Silvennoinen, Senni Hulmi, Tiia Tervonen. Erittäin paljon TSEMPPIÄ uusiin haasteisiin heille kaikille!

 

 

Elokuu 2017

 

Elokuussa jälleen joukkueet palailivat kesälaitumilta ja aloittivat valmistautumisen tulevaan kauteen. Pelilliset haasteet koittivat heti kuun lopussa Tallink- turnauksessa. Elokuussa Klanmky:n kolmantena työntekijänä Kerhovastaavan tehtävissä aloitti Ari Ahtola. Tervetuloa Ari! 

 

Syyskuu 2017

 

Syyskuun oli Klanmky tykitystä, maksutonta koriskurssia monelle ikäluokalle, lehtimainontaa, Viirin messut ja tietenki koripallon EM-kisa huumaa! Tämän kaiken pärinän jälkeen saimme Klanmky:n iloiseen perheeseen 16kpl uusia pelaajia! Tervetuloa seuraan!

 

 

 Lokakuu 2017

 

Syysloma viikolla hyvä muistaa että harjoitukset rullaavat normaalisti. Sarjapelien osalta on taukoa joten hyviä treenejä kaikille! Aamutreeneihin emme saaneet riittävästi osallistujia joten aamutreenaamista yrittämme seuraavan kerran Joululoman aikoihin.

 

Marraskuu 2017

 

Heti Marraskuun alkuun uutisia vielä Lokakuun puolelta, seuramme valmentaja Sami Mäkinen on suorittanut II-tason valmentajakoulutuksen. Onnea Sami! Seuramme toimiston arkisiin aherruksiin Lokakuun lopussa hyppäsivät pariksi viikoksi TET-harjoittelijat Vilma Räsänen ja Julia Vehkaoja. Tämä kuukausi on ollut todella kovaa hulinaa on ollut Namika-päivää, 30-vuotis juhlaa, LiikuntaSankari projektin aloitus ja Klaukkalan koulun lavaremontin aikaistuminen. Todellakin seura on nyt 30-vuotias sitä juhlittiin 4.11 sekä päivällä että myöhemmin illalla. NaGets eli NuPa (seuramme nuorisoparlamentti) järjesti / organisoi Namika-päivän ja tekivät sen ensimmäistä kertaa itsenäisesti ja hieno päivä vasta olikin! He aloittivat uuden sivun pelaajien palkitsemisessa, nyt kirjoitan suoraan heidän tekstinsä tästä palkitsemisesta.

 

"Seuramme 30v-syntymäpäivien kunniaksi Nuorisoparlamenttimme NaGets halusi palkita seuramme pelaajia. Ehdokkaat ja palkintojen saajat on päätetty valmentajien avustuksella sekä Nuorisoparlamentin näkemyksen mukaan ja heidän lopullisella päätöksellään."

 

Namikan Naurattaja:

Tämän palkinnon saaja on sellainen, joka tuo iloa ja naurua treeneihin, mahtavia vitsejä unohtamatta! Tytöt 10 Tinja Viitanen / Pojat 04 Verneri Kaarnakorpi

 

Ahkera Treenaaja:

Tämän palkinnon saaja on ahkera treenaaja ja yrittää treeneissä aina kaikkensa!

A-tytöt Riina Viitanen / Pojat Rajamäki Veeti Åman

 

Yhteisen joukkuehengen luoja:

Tämän palkinnon saaja edistää oman joukkueensa joukkuehenkeä ja näyttää omalla toiminnallaan muille esimerkkiä!

Tytöt 05-06 Greta Kantola / Pojat 06-07 Janne Kolehmainen

 

Sinnikäs Pelaaja:

Tämän palkinnon saaja ei luovuta pelikentällä ja pelaa tilanteet loppuun asti. Nimikkeen mukaan siis sinnikäs pelaaja!

Tytöt 07-08 Oona Ahtola / Pojat 09 Eino Erkkilä

 

Taitava Tulokas:

Viimeinen mutta ei todellakaan vähäisin, palkitsemamme kategoria on taitava tulokas. Tämän palkinnon saaja on tämän kauden koripalloilija tulokas, joka on kehittynyt hienosti ja näyttänyt taitonsa!

Tytöt 04 Hilma Vesanen / Pojat 07-08 Joona Ek

 

Namika-päivässä oman edustuksen paikalle toi yhteistyökumppanimme Liikuntakeskus Balanssi ja suuri määrä paikallisia yrityksiä lahjoitti meille tuotteita / ale kuponkeja jaettavaksi. Oman seuramme joukkueet osallistuivat omilla pisteillään hienosti, oli kynsistudiota, ongintaa, kakkumyyntiä ja buffet. Kiitos, kaikille! 

 

Sitten illan tunnelmiin. Järjestimme 30-vuotis  synttäreiden kunniaksi kutsuvieras tilaisuuden Roinelassa, kutsun sai entiset puheenjohtajat, YMCA-liiton pääsihteeri / ent. pääsihteeri ja jokainen seuramme jäsen. Mukavasti saimme ihmisiä paikalle. Ilta vietettiin erittäin arvokkaissa tunnelmissa ja hyvällä fiiliksellä. Erityisesti haluamme  kiittää YMCA-liittoa josta molemmat kutsutuista pääsivät paikalle, joten KIITOS Juha Virtanen ja KIITOS Jaakko Koikkalainen. Seura palkitsi myös illan juhlassa kaksi henkilöä Seuramme perustajan Paul Tiaisen ja hänen vaimonsa Rita Tiaisen. Heillä on ollut ja on edelleen suuri vaikutus siihen että meillä on tänäpäivänä koripalloseura Klaukkalassa! Illan aikana katseltiin myös seurastamme tehty 30-vuotis video, jonka oli työstänyt kokonaisuudessa Seuramme Superaktiivi, pelaaja, valmentaja, NaGets, hän on Miss KlaNMKY  Venla Lankinen! Kiitos,Venla! Ruoka herkuista vastasi Catering Manodeli ja parketilla pyörähtelimme paikallisen bändin Puck`it tahdissa. 

 

Takaisin arkeen! Mikä LiikuntaSankarit projekti? ​Nurmijärven LiikuntaSankarit -pilotti tarjoaa esikouluikäisille lapsille mahdollisuuden tutustua eri lajeihin ja kerätä samalla osallistumismerkkejä passiin. Käy tsekkaa LiikuntaSankarit.fi

Tavoitteena on kannustaa lapsia

  • liikkumaan

  • kokeilemaan rohkeasti eri lajeja

  • löytämään oma laji ja ilo liikkumiseen.


Pilotti alkaa marraskuussa 2017 ja päättyy huhtikuussa 2018. Toukokuussa järjestetään LiikuntaSankarit-juhlat, jossa kaikki järjestävät seurat ovat mukana.

 

Mukana olevat seurat:

 

Klaukkalan NMKY ry

Kurra Hockey ry

Nurmijärven Jalkapalloseura ry 

Nurmijärvi Seven Ringettes Association ry

Nurmijärven Yleisurheilu ry

SB-Pro Nurmijärvi ry

 

Meiltä hanketta hoitaa Mira Heino ja Ari Ahtola.