Seuran esittely

Linkkejä

 

 

Klaukkalan NMKY on vuonna 1987 perustettu koripallon erikoisseura. Syksyllä 2017 seuralla on harrastajaryhmiä lähes kaikille ikäryhmille, tytöille ja pojille, naisille ja miehille. Nuorimmat harrastajat aloittavat koripallokoulussa jo 2-vuotiaina.

Seuran joukkueet pelaavat vuosittain eteläisen alueen sarjoissa sekä osallistuvat eri puolilla Suomea järjestettäviin turnauksiin. Välillä pelimatkat suuntautuvat myös ulkomaille. Seuran toimintaan mukaan haluavat voivat ottaa yhteyttä seuran puheenjohtajaan tai suoraan joukkueiden valmentajiin ja yhteyshenkilöihin. Mukaan voi ilmoittautua helposti myös kotisivujen kautta.

Seura on jäsenenä Suomen Koripalloliitossa, ESLU:ssa ja NMKY-liitossa.

 

Kausimaksut kaudelle 2017-2018 määräytyvät ryhmän/joukkueen tason ja sen harjoituskertojen mukaan. Maksulla katetaan pelaamiseen liittyviä kuluja kuten esim. sarjamaksut, otteluiden tuomarimaksut, valmentajien kulut, salimaksut, rahoitetaan tuomarien /valmentajien jatkokoulutusta jne.
Kausimaksut ovat vuodessa 100-600 € riippuen joukkueesta ja ryhmästä.

Näiden maksujen lisäksi peritään jäsenmaksu, jonka suuruuden vahvistaa seuran vuosikokous. Kaudelle 2016-2017 jäsenmaksu on 40€. 

Seuran maksujen lisäksi sarjapelaajat tarvitsevat koripalloliiton lisenssin, joka ikäluokasta riippuen maksaa 39-90 €.

Aktiivisimmat joukkueet käyvät sarjapelien lisäksi myös turnauksissa, joiden kulut kerätään kyseisiltä joukkueilta.

Kausimaksut kaudelle 2017-2018 löydät täältä

Namikan Pikkusudet -ryhmien hinnat löytyvät kyseisten ryhmien omilta sivuilta.

 

Seuran yhteystiedot kaudella 2017-2018

 

Tästä info-sivulle