Koripallolisenssi

Lisenssi vaaditaan jokaiselta pelaajalta, valmentajalta ja erotuomarilta, joka osallisuu Suomen Koripalloliiton ja sen alueiden järjestämään sarjatoimintaan ja turnauksiin.
Lisenssin lunastanut sitoutuu noudattamaan liiton sääntöjä sekä kilpailu- ja kurinpitosääntöjä. 

Pelaajalla tulee olla voimassa oleva koripallolisenssi, jotta hän on edustuskelpoinen. Jos joukkueessa on pelannut edustuskelpoisuutta vailla oleva pelaaja, tuomitaan ne joukkueen voittamat ottelut, joissa se on syyllistynyt kyseiseen rikkomukseen, hävityiksi tuloksella 0-20.
Lisenssinumero on kirjoitettava jokaisen ottelun pöytäkirjaan.
Lisenssien hinnat määrittää vuosittain liittohallitus.
Lisenssi on voimassa kilpailukauden 1.7. - 30.6.

Myös valmentajalla, apuvalmentajalla ja erotuomarilla tulee olla voimassa oleva koripallolisenssi toimiessaan kaikissa liiton ja alueen kilpailuissa ja turnauksissa.  

Lisenssin yhteydessä voi hankkia vapaaehtoisen Pohjolan tarjoaman määräaikaisen urheilijavakuutuksen. Vakuutusehdot löytyvät sivun alaosasta. ( pdf )

Kauden 2015-2016 lisenssit tulevat myyntiin 1.7.2015. Muistattehan, että päättyvällä kaudella 2014-15 voimassa ollut lisenssivakuutus on voimassa keskeytymättä myös kaudella 2015-16, mikäli vakuutuksellinen lisenssi ostetaan heinäkuun aikana.

 

 

Koripallolisenssin tuoteseloste: TÄSTÄ

Lisenssihinnasto: TÄSTÄ

Vakuutus: TÄSTÄ

Mobiililisenssi: TÄSTÄ

Koripallolisenssin ostaminen: TÄSTÄ

 

Puolenkauden lisenssi ostettavissa 1.1.2016 alkaen.